У Красенівці вшанують славетного земляка Всеукраїнським святом богатирської сили

16 Серпня 2019 11:46

Завтра, 17 серпня о 10 годині в с. Красенівка, що на Чорнобаївщині, відбудеться Всеукраїнське свято богатирської сили на призи пам’яті Івана Піддубного, нашого земляка, всесвітньовідомого борця, шестиразового чемпіона світу з боротьби.

??

Участь в турнірі з греко-римської боротьби візьмуть спортсмени різних вагових категорій зі всієї України та ближнього зарубіжжя. Численною буде й глядацька аудиторія, повідомляють у Чорнобаївській РДА.

У програмі свята богатирське шоу «Найсильніша людина свята – 2019», показові виступи: Європейської федерації Лао-Тайських бойових мистецтв «Білий лотос», спортивного клубу з паурліфтингу  «Вікинги» смт Чорнобай, вихованців Чорнобаївської районної ДЮСШ з дзюдо, спортсменів тхеквондо ВТФ в Черкаській області, вихованців Черкаської обласної ДЮСШ «Олімпія» з художньої та спортивної гімнастики, танцювального колективу «Pole dance studio Flying Dance»  місто   Сміла, концертна програма,  а також  виставки-продажі, святкова  лотерея, конкурсно-розважальна програма для дітей та дорослих, частування, Спаський ярмарок та святкова  дискотека.