Троє загиблих, п’ятеро в лікарні: наслідки аварії легковика і автобуса на Чорнобаївщині (відео)

19 Серпня 2019 12:26

Двоє травмованих, які після вчорашньої ДТП на Чорнобаївщині потрапили до реанімації , зараз перебувають у стані середньої тяжкості. Ще троє постраждалих із травмами – у задовільному стані. Про це “Суспільному” повідомив виконуючий обов’язки директора Чорнобаївської багатопрофільної лікарні Сергій Чуба.

Нагадаємо, учора троє людей загинуло в аварії з рейсовим автобусом на Черкащині. Сталася ДТП о 15-й годині на виїзді з Чорнобаю.

Автомобіль Daewoo Lanos зіткнувся з автобусом “Черкаси-Миргород”. За попередніми даними поліції, водій “Ланоса” не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Троє людей, які були в ньому, загинули на місці. Автобус з’їхав у кювет.

Двоє травмованих, які після вчорашньої ДТП на Чорнобаївщині потрапили до реанімації , зараз перебувають у стані середньої тяжкості. Ще троє травмованих – у задовільному стані. Про це Суспільному повідомив виконуючий обов'язки директора Чорнобаївської багатопрофільної лікарні Сергій Чуба.Нагадаємо, учора троє людей загинуло в аварії з рейсовим автобусом на Черкащині. Сталася авварія о 15-й годині на виїзді з Чорнобаю. Автомобіль «Daewoo Lanos» зіткнувся з автобусом «Черкаси-Миргород», розповів Суспільному речник нацполіції області Дмитро Грищенко. За попередніми даними поліції, водій ланоса не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу. Троє людей, які були в ньому, загинули на місці. Автобус з’їхав у кювет.Відео Анни Шелест

Posted by UA: Черкаси on Sunday, 18 August 2019