Новообрані черкаські нардепи вже “поділили” парламентські комітети

2 Вересня 2019 15:26

На сайті Верховної ради оприлюднили персональний склад комітетів. У парламенті сформували 23 комітети. Черкаські нардепи, обрані на позачергових виборах, увійшли до складу 5 із них, повідомляє сайт 18000.

“Господи, що я тут роблю?”, – підписали фото Любові Шпак у день відкриття нової ВРУ журналісти сайту “Таблоїд”. tabloid.pravda.com.ua

Зокрема, Любов Шпак, колишня ректорка Східноєвропейського університету, обрана за 194 округом, увійшла до складу бюджетного комітету.

Обраний на 195 виборчому окрузі Олег Арсенюк, син колишнього черкаського депутата-регіонала Олексія Арсенюка, став членом комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів.

Представник 196 округу Андрій Стріхарський, забудовник із Києва, буде працювати в комітеті з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Обраний на 197 окрузі Олександр Скічко обрав роботу в комітеті з питань транспорту та інфраструктури.

Олександр Скічко сьогодні “запалював”, зокрема, на лінійці у школі №19 в Черкасах. facebook.com/AleksandrSkichko

Народний депутат від 199 округу Нагорняк Сергій, також колишній бізнесмен з Києва, працюватиме в комітеті з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Жоден з перелічених вище обранців не увійшов до керівного складу комітетів. Всі вони є представниками фракції “Слуга народу”.

Єдиний наразі  депутат не від фракції “Слуга народу”, що представляє область у парламенті Антон Яценко поки не увійшов до складу жодного із комітетів.