Для дівчинки, яка отримала опіки 70% тіла на залізниці, збирають кошти на лікування

10 Вересня 2019 19:30

13-річній Кароліні Петренко, яка вчора отримала опіки 70% тіла, роблячи селфі на залізниці у селі Ленському Смілянського району, збирають гроші на лікування. Прохання про це опублікувала матір дівчинки, Віталіна Петренко, у фейсбуку.

Жінка прохає надсилати кошти на карту Приватку 5168-7427-1843-3844.

facebook.com/Віталіна Петренко

facebook.com/Віталіна Петренко

Як повідомляє “Суспільне”, стан Кароліни Петренко тяжкий. На залізничній станції “Цвіткове” дівчинка вилізла на цистерну, щоб зробити фото, доторкнулася до дротів. Її вразило струмом. Попереду у дитини – операції і складна терапія.

Завтра дівчинку мають прооперувати, треба більше 20 тисяч гривень, коштів на це родина не має, відтак рідні благають фінансово допомогти.

12-річну дівчину села Ленське Смілянського району вчора вразило струмом

Стан 12-річної Кароліни Петренко з села Ленське Смілянського району, яку вчора вразило струмом, тяжкий. Про це журналістам Суспільного розповів Володимир Цапенко, завідувач опікового відділення Першої міської лікарні Черкас. Нагадаємо, вчора Кароліну Петренко уразило струмом на залізничній станції «Цвіткове». Як це сталося та як себе почуває дівчинка, – розповість Ольга Гуржій.https://ck.suspilne.media/

Posted by UA: Черкаси on Tuesday, 10 September 2019