Музикант родом із Черкас прочитав реп про гендерну рівність (відео)

20 Вересня 2019 19:12

Спільна відеоробота реперів FRELL і Alina Pash “Не пили” з’явилася на хостингу YouTube 19 вересня. Тема пісні – рівність між чоловіками і жінками. Кліп створили у рамках проекту “Почути одне одного”.  Власне, меседж “Почути одне одного” музиканти інтерпретували у пісні, що демонструє абсурдність гендерних стереотипів у нашому житті.

“В дитинстві пісні Джексона і Емінема навчили мене англійської. Бо пісні реально вміють розказувати часом більше, ніж що-небудь інше. Тож досі вірю в це. “Не пили” – пісня про гендерну рівність і про те, що варто все ж таки ЧУТИ одне одного”, – розповів FRELL  ідею ролика у своєму фейсбуку.

“Велика частина суспільства вважає, що “справжній чоловік” має приносити гроші в сім’ю, купити квартиру, дачу і авто, а “справжня жінка” — має виховувати дітей, сидіти вдома і робити те, що скаже чоловік. Хто встановив ці обмеження? Хто понавішував ці ярлики? Людина має бути щасливою і займатися тим, чим їй справді хочеться займатися, і не давати керувати своїм життям іншим”, – цитує музиканта 50vidsotkiv.org.ua

Андрій FREEL Шалімов родом із Черкас.  У 2005 р. разом із другом Андрієм Бєляєвим заснував у Черкасах гурт “На відміну від”.