Черкащанок нагородили нагрудними знаками “Знак Пошани”

23 Вересня 2019 11:00

21 вересня у Києві на Хрещатику відбулися урочисті заходи з нагоди Дня рятівника, який Україна святкувала на початку тижня — 17 вересня.

Участь в урочистостях взяли Перший заступник Міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, Голова ДСНС Микола Чечоткін та заступник Міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.

Цього дня рятувальники отримали державні нагороди, відзнаки Міністерства внутрішніх справ та ДСНС.

Серед нагороджених були й спортсмени-рятувальники, яким Голова Служби вручив нагрудні знаки “Знак Пошани”: переможниці 12-го чемпіонату Європи з легкої атлетики у метанні молота Валерії Іваненко, чемпіонці ІІ-х Європейських ігор з боротьби самбо у ваговій категорії понад 80 кілограм Анастасії Сапсай, повідомляють у Черкаському Інституті пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.

Нагадаємо, що 20 липня цього року співробітниця ЧІПБ МСМК з легкої атлетики, Олімпійська чемпіонка III літніх Юнацьких олімпійських ігор (метання молота), Чемпіонка та рекордсменка чемпіонатів Європи (юніори), представниця національної збірної України з легкої атлетики (юніори) Валерія Іваненко на Чемпіонаті Європи з легкої атлетики який відбувався у м. Бурос (Швеція) здобула перемогу.

З 21 по 30 червня 2019 р. у Мінську проходили ІІ Європейські ігри, у яких від України брали участь 198 спортсменів, серед них і співробітниця ЧІПБ викладач кафедри спеціальної та фізичної підготовки МСМК з дзюдо та самбо, дворазова чемпіонка Європи Анастасія Cапсай.
22 червня, у 2-й день змагань Анастасія у категорії понад 80 кг перемогла у фіналі з рахунком 4:0 Елене Кебадзе з Грузії.