Збудник сальмонельозу, виявлених у млинцях з “Делікату”, був у яйцях

27 Вересня 2019 23:10

Збудник сальмонельозу, виявлений у млинцях черкаського магазину “Делікат+”, містився у яйцях, які ввійшли до складу напівфабрикатів. Про це під час прес-конференції журналістам повідомив Сергій Гладун, виконувач обов’язків гендиректора магазину, інформує “Суспільне”.

“Ми припинили співпрацю з цим постачальником”, – сказав Сергій Гладун.

За словами начальниці управління Держпродспоживслужби області Альони Бойко, чи саме цей складник млинців призвів до отруєння кількох десятків людей натепер невідомо, джерело збудника інфекції досі встановлюють. Альона Бойко додала: нині магазин усунув санітарні порушення, які були у його роботі.

Отруєння продукцією магазину "Делікат+"

Збудник сальмонельозу, виявлений у млинцях магазину «Делікат+», містився у яйцях, які ввійшли до складу напівфабрикатів. Про це під час прес-конференції журналістам повідомив Сергій Гладун, виконувач обов’язків гендиректора магазину. Зі слів начальниці управління Держпродспоживслужби області Альони Бойко, чи саме цей складник млинців призвів до отруєння людей натепер невідомо, джерело збудника інфекції досі встановлюють. Альона Бойко додала: нині магазин усунув санітарні порушення, які були у його роботі.

Posted by UA: Черкаси on Friday, 27 September 2019

Нагадаємо, в період з 2 до 7 вересня до Черкаської інфекційної лікарні шпиталізували 29 осіб, 9 – дітей. Усі вони вживали напівфабрикати, придбані в супермаркеті “Делікат+”.