Черкаси не готові до опалювального сезону, – ТЕЦ

2 Жовтня 2019 13:21

Нині в Черкасах склалася критична ситуація з підготовкою житлових будинків і установ до опалювального сезону 2019-2020рр. Про це заявляють у ВП “Черкаська ТЕЦ” ПРАТ “Черкаське хімволокно”.

На теплопостачальному підприємстві зауважують  – протягом серпня-вересня фахівці обстежили готовність теплових господарств бюджетних установ та житлових будинків міста до нового опалювального періоду. За результатами обстежень було виявлено, що підготувалися не всі балансоутримувачі будинків.

“Зауваження тепловиків було відображено у відповідних актах. Проте, станом на 1 жовтня 2019 року підготувалися до опалювального сезону та отримали акти готовності лише 10% житлового фонду та 20% бюджетних установ міста”, – повідомляють у Черкаській ТЕЦ.

Адміністрація підприємства звертається до споживачів теплової енергії та балансоутримувачів будинків (ОСББ, ЖБК, ТОВ “Управлінська компанія “Нова якість”) задля вчасного включення опалення та гарячого водопостачання необхідно терміново завершити заходи з підготовки технічного стану внутрішньобудинкової мережі та конструктивних елементів будівлі й отримати акт готовності до опалювального сезону. Оскільки підприємство не матиме змоги забезпечити надання якісних параметрів послуг з теплопостачання по вказаних об’єктах протягом осінньо-зимового сезону.

Нагадаємо, що Черкаська ТЕЦ постачає гарячу воду та опалює близько 3 млн квадратних метрів житлової площі у 800 будинках жителів м. Черкаси.