Дитину знайшли за 20 метрів від машини: на Монастирищині сталася ДТП

8 Жовтня 2019 12:32

Учора, 7 жовтня, сталася дорожньо-транспортна пригода поблизу села Забіляни, що на Монастирищині.

О 21:43 диспетчер Монастирищенської підстанції швидної допомоги прийняла виклик про автопригоду і на місце одразу виїхало дві бригади екстреної медичної допомоги.

Приїхавши, медики виявили атомобіль ВАЗ-2101, що з’їхав у кювет в лісосмугу. У автівці був затиснутий водій. Один 9-річний хлопчик вилетів з машини і знерухомлений лежав метрів за 20 від авто, у нього виявили перелом стегна. Жінка 34-х років та ще двоє дітей – хлопчики 9-ти та 3-х років – перебували у автомобілі небайдужих, що зупинились поряд. У жінки виявили скальповану рану п’яти, від чого була сильна кровотеча. Обоє дітей отримали закриті черепно-мозкові травми та струс головного мозку, до того ж, у 9-річного хлопчика фахівці екстренки виявили травму шийного відділу хребта.

Після надання першої медичної допомоги, медики доправили дітей та маму до Монастирищенської районної лікарні. Чоловіка ж деблокували з автівки фахівці ДСНС, після чого медики також надали йому першу медичну допомогу та з забоями і травмами доправили в ту ж лікарню.

Четверо постраждалих перебувають в травматологічному відділі, дитина з травмою шийного відділу хребта – у реанімації, повідомили у КУ “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської облради”.