Двоє черкащан їдуть у складі збірної на “Ігри Нескорених” у Нідерланди

17 Жовтня 2019 13:19

Сьогодні оголосили імена 20 представників національної української збірної на “Іграх Нескорених” (Invictus Games) у Нідерландах. Цей список на пресконференції озвучила міністр у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України Оксана Коляда.

Серед них – двоє черкащан: Артем Лукашук (ветеран ЗСУ; легка атлетика – біг штовхання ядра, стрибки у довжину; веслування не тренажерах) та Сергій Прядка (ветеран ЗСУ; велоспорт, легка атлетика – біг).

Артем Лукашук. фото facebook.com/Андрій Кравець

Сергій Прядка. фото facebook.com/Андрій Кравець

Як передає УНН, стало відомо, і хто тренуватиме членів збірної. Так, за напрям легкої атлетики відповідатиме Василь Вірастюк; за плавання – Василь Домбровський; за пауерліфтинг – Олексій Соловйов; за веслування – Олена Буряк; стрільба з лука – Дмитро Сидорук; велоспорт – Олександр Клименко.

Нагадаємо, в Україні 14 вересня відбулися національні “Ігри Нескорених”. За даними Мінветеранів, 218 учасників взяли участь у ІІІ національних змаганнях “Ігри Нескорених”.

Відібрані члени національної збірної у 2020 році поїдуть на міжнародні змагання Invictus Games, які відбудуться в Гаазі.