Ремонт тиру чи фарбування літака?

29 Жовтня 2019 16:00

Ремонт тиру чи фарбування літака? 800 тисяч на фарбування пам’ятника літаку в парку “Перемога” чи 500 тис. на теплу підлогу в тирі спортивної школи № 2?
Що краще? Тир чи літак? Розвиток спорту чи візуалізація, яка за два роки вицвіте і доведеться знову перефарбовувати пам’ятник?..


Тир спортивної школи розташований у підвалі ЗОШ № 28, що в Південно-Західному районі. З цього підвалу вишли срібний призер Олімпіади 2016 року Сергій Куліш, багаторазова призерка Міжнародних змагань Дарія Шаріпова та інші.

Торік довідався, що у цьому тирі є величезна проблема. Спортсмени вимушені виконувати вправу стрільба лежачи з холодної підлоги. Про який комфорт можна говорити!? А про подальший результат? Дві години полежав на бетонній підлозі і два місяці лікуєшся в лікарні!

У міському бюджеті на цей рік було передбачено 500 тис. грн на теплу підлогу і ремонт системи опалення тиру. Проте ця сума була знята. Причини – невідомі.

А на фарбування літачка кошти залишилися. І договір укладений. І роботи в авральному порядку будуть виконані до кінця року!
Про який розвиток спорту у Черкасах може йти мова? Влада не здатна зробити навіть простих звичайних речей!

Злості не вистачає на цих горе управителів! Ігор Коломоєць, може, даси пояснення ?? Бо саме ваша політична сила (“Свобода”) тіпа опікується спортом… правда не забула влаштувати на роботу в міськраду більше 20 (тут підказують, що більше 30) своїх… То це розвиток спорту чи ІБД ???

Олександр Згіблов, депутат Черкаської міської ради, допис у фейсбуку