Трагедія на Чигиринщині: у вогні загинуло двоє дітей, ще одна дитина – в опіковому відділенні

18 Листопада 2019 13:18

Сьогодні у селі Медведівка, що на Чигиринщині, сталася трагічна пожежа. Горів приватний будинок. Біда сталася, коли матір у справах вийшла до сусідів.

Коли медики “екстренки” прибули на місце, сусідка віддала їм в руки однорічну дитину, яку витягнули з палаючого будинку. За попередньою інформацією, у дитини виявили опіки тіла до 60%. Фахівці надали допомогу та терміново транспортували дитину до Опікового відділення Першої Черкаської міської лікарні. В автівці “швидкої” медики продовжили надавати допомогу потерпілій дитині.На півдорозі до Черкас дитину передали реанімаційній бригаді Черкаської СШМД.

Також на пожежі медики знайшли ще двох діток, хлопчиків 3-х та 4-х років, які лежали на призьбі, але вже перебували у стані біологічної смерті, повідомляють у КУ “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”.

Як розповів речник обласного управління ДСНС Костянтин Проценко, за первинною інформацією, пожежа в житловому будинку сталася через несправний електричний обігрівач. У цей час в помешканні знаходилось троє дітей 2016-2017 та 2019 року народження. Сусіди, які першими побачили дим з вікон, швидко винесли із задимленого помешкання дітей на свіже повітря. Але попри активні реанімаційні заходи, до життя вдалось повернути лише одну дитину – однорічну дівчинку.