У Золотоніському районі сталася масштабна ДТП за участю трьох авто

14 Грудня 2019 18:43

facebook.com/emd.ck.ua

Сьогодні на 7 кілометрі за Черкаською дамбою сталася масштабна аварія за участі трьох автівок: позашляховика «Haval», «Renault Kangoo» та «ВАЗ-2111». Серед шести учасників автопригоди – двоє дітей. Діти, на щастя, не постраждали, повідомляють в КУ “Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф ЧОР”.

На місці події працювали дві бригади екстреної медичної допомоги з Черкас, одна з Золотоноші та одна з Благодатного.

Водія та пасажира авто «ВАЗ-2111», після надання першої медичної допомоги, госпіталізували в Третю Черкаську міську лікарню. У 33-річного пасажира виявили закриту черепно-мозкову травму, закриту травму живота, забій шийного, грудного і поперекового відділу хребта. У водія, чоловіка приблизно 40-ка років, виявили перелом гомілки, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

фото управління патрульної поліції

Ще одного учасника аварії, 20-річного чоловіка, з закритою черепно-мозковою травмою та численними забоями також доправили в Третю міську лікарню.
“Причини цієї ДТП з’ясовує слідчий, – повідомила речниця управління патрульної поліції області Зоя Вовк. – Патрульні прибули на місце події, забезпечили його охорону”.