Після смертельної ДТП, у якій загинув директор черкаської школи, порушено кримінальне провадження (відео)

15 Січня 2020 13:47

Кримінальне провадження за статтею “Порушення правил безпеки дорожнього руху” відкрили у поліції щодо аварії, яка сталася вчора в Черкасах на перехресті вулиць Крилова–Надпільна. У ній загинув директор Черкаської школи №19 Юрій Лункін. 

Нині обставини ДТП встановлюють слідчі, щоби з’ясувати – як чоловік опинився на проїжджій частині та з якою швидкістю рухався автомобіль, який його збив насмерть. Автомобіль вилучено, порушується питання накладення на нього арешту.

Детальніше – у сюжеті “Суспільного: Черкаси”:

Відкрито кримінальне провадження щодо аварії, у якій загинув директор черкаської школи №19

Кримінальне провадження за статтею «Порушення правил безпеки дорожнього руху» відкрили у поліції щодо аварії, яка сталася вчора в Черкасах на перехресті вулиць Крилова–Надпільна. У ній загинув директор Черкаської школи №19 Юрій Лункін, – розповіла Суспільному речниця Головного управління Нацполіції області Наталія Ткачук. Нагадаю, ця дорожньо-транспортна пригода сталася вчора близько 18.30. Зі слів речниці патрульної поліції області Зої Вовк, чоловіка, який знаходився на проїзній частині дороги, збив водій автомобіля Land Rover. Більше розкаже Ольга Гуржій.

Posted by UA: Черкаси on Wednesday, 15 January 2020