Відомий телеведучий закликає допомогти Єгору Джурі з Черкас, який у комі після ДТП

16 Січня 2020 17:53

Чотирирічний Єгор, який потрапив разом із братом і дідусем під колеса автівки, перебуває у комі 3 ступеня. У хлопчика відмовляють життєво важливі органи, зараз він на штучній вентиляції легень.

У молодих батьків не вистачає коштів на лікування. Допомогти родині просить небайдужих і відомий телеведучий Руслан Сенічкін. Хлопчики, які постраждали у ДТП, є одногрупниками в дитсадку племінниці Сенічкіна, пише “ВІККА”.

“Водій таксі збив дідуся і двох хлопчиків (Єгор та Гліб, близнюки, 4 роки). Вони переходили дорогу на нерегульованому перехресті. Швидкість машини на момент зіткнення була близько 110 км/г. Відлетіли всі на кількадесят метрів, майже 100 метрів відлетів Єгор  він і взяв весь основний удар на себе, – пише телеведучий на своїй сторінці у Facebook. – Ця сім’я дуже порядна. А ще багатодітна: є старша донька Поліна. Один хлопчик та дідусь відійшли невеликими травмами. А от Єгор, який відлетів від удару далі всіх, зараз перебуває в комі”.

Нині родині бракує коштів навіть на найнеобхідніше. Коли ж Єгор буде транспортабельний, потрібно буде десятки тисяч євро, аби відправити його в Ізраїль літаком зі спецтехнікою.

“Жах ще й в тому, що місцева влада не влаштувала спеціальні знаки небезпечної ділянки (перехід в темний час просто не видно), а це спальний район, магазини, дитсадки, школи, – додає Руслан Сенічкін. – Друг родини пішов до місцевої влади по допомогу. Каже, був на засіданні Черкаської міської ради. “Наколядував” у депутатів аж 27 000 гривень. Але й це, як там сказали, зможуть перевести тільки через місяць. Служба таксі, в якій працював водій, передала 10 тисяч грн”.

За інформацією телеведучого, заведено кримінальну справу. Тривають слідчі дії. В поліції попередньо сказали, що водію світить 3 роки ув’язнення і 3 роки без права кермування авто.

Картка ПриватБанка для допомоги: 5168 7422 1183 4852

Отримувач: Джура Сергей Владимирович (батько).