У Черкаській міськраді начальник побив підлеглого

22 Січня 2020 19:39

Керівник муніципальної інспекції Станіслав Коломієць побив свого підлеглого. Той працює у мерії вже два роки. Інцидент стався сьогодні ввечері у кабінеті працівника, повідомляє ВІККА.

Постраждалий нині в лікарні

За словами потерпілого Миколи Залещенка, який працює головним спеціалістом муніципальної інспекції, ще вдень до нього зателефонував колега й повідомив, що Станіслав Коломієць викликає його до себе в кабінет. Коли чоловік приїхав до міськради у кабінет керівника, то почув у свій бік звинувачення у хабарництві та вимогу написати заяву на звільнення.

Однак Микола Залещенко відмовився писати заяву й повідомив, що працюватиме далі. Коли ж чоловік приїхав близько 16:30 до себе на роботу, його колеги повідомили, що переїжджають до іншого кабінету.

Я зайшов до свого кабінету і побачив двох інспекторів. Потім прийшов керівник та закрив за собою двері. І я відчув удар у лівий бік голови. Через це у мене відколовся зуб. Потім він почав говорити, що я хабарник і все таке, висловлювався у грубій формі та виставив мене у двері”, – повідомив у коментарі журналістам Микола Залещенко.

Після інциденту чоловік викликав поліції і його доправили до лікарні. Там його обстежують. Однак його самопочуття погіршилося.

“Керівник є керівник, він має право сердитися, однак рукоприкладство це взагалі нечувано. За всі роки це перший керівник, який собі таке дозволяє. Свою поведінку він пояснив тим, що я хабарник, однак це нічим не підтвердив”, – підсумував потерілий.