Побиття в Черкаській міськраді: є заява до поліції про наклеп та коментар міського голови

23 Січня 2020 17:41

Начальник управління інспектування Черкаської міської ради Станіслав Коломієць, якого підлеглий інспектор Микола Залещенко звинувачує у побитті, звернувся із заявою до поліції. Каже, і пальцем не чіпав інспектора, має свідків.

 

“Подав заяву в ГУ Національної поліції Черкаської області про здійснення правопорушення громадянином Залещенко: завідомо неправдиву заяву про скоєння мною злочину – нібито нанесення йому тілесних ушкоджень, – написав Станіслав Коломієць у своєму фейсбуку. – Мною було викрито ряд фактів його хабарництва і кришування незаконних торгових точок, після чого я запропонував йому добровільно звільнитись за власним бажанням. Залещенко не просто нахабно відмовився, а ще й намагається тепер вдавати із себе жертву”.

Станіслав Коломієць також повідомив, що буде наполягати на проведенні всіх необхідних експертиз та застосування поліграфу. А його адвокати подадуть до суду позов про захист честі, гідності і ділової репутації.

Тим часом, міський голова Анатолій Бондаренко теж прокоментував інцидент, який трапився в управлінні інспектування.

“Як міський голова, я запевняю, що зацікавлений в проведенні об’єктивного розслідування та встановлення справжніх обставин конфлікту, його причин та наслідків, – цитує Анатолія Бондаренка прес-служба міськради. –  Адже такі явища, як хабарництво, корупція, наклеп, так як і застосування фізичної сили є неприпустимі в суспільстві, а особливо в органах місцевого самоврядування. Обіцяю, що по завершенню з’ясування всіх обставин цієї справи, до винуватців будуть застосовані дисциплінарні стягнення, незалежно від посади, яку вони займають”.