Падаючі дерева “розгромили” стадіон у Кам’янці

13 Лютого 2020 18:42

Негода завдала збитків міському стадіоні “Авангард” у Каневі. Як інформують у міській раді, нещодавно вітер звалив багаторічне дерево, що росло біля трибун на «Авангарді». Також було пошкоджено ще кілька дерев. А під час ліквідації наслідків одне з дерев впало та пошкодило частину даху роздягалень (адмінприміщення стадіону).

Ліквідацією наслідків негоди займаються працівники благоустрою та підрядні організації. Силами благоустрою ліквідовано повалені дерева та проведено обрізку аварійних дерев, що могли становити небезпеку для мешканців громади.

Також, під час ліквідації наслідків стихії було відновлено електролінію освітлення стадіону. Повалені дерева будуть направлені на забезпечення потреб громади, зокрема, для опалення шкіл та садочків. Зі стовбурів дерев виготовлять пиломатеріали, що будуть використані і для ремонту даху адмінприміщення стадіону. Весною на місці старих дерев будуть висаджені молоді деревця.

В майбутньому міська рада, планує провести реконструкцію стадіону, зокрема, поставити огорожу, оновити трибуни, встановити нове табло та облаштувати сучасні бігові доріжки. Нині до відповідних міністерств направлена проектна документація для реалізації цього проекту на умовах співфінансування з державного і міського бюджету.