Як пропускають водії “швидкі” зі спецсигналом у Черкасах? (відео)

13 Лютого 2020 19:16

Як пропускають швидку на дорогах Черкас – перевіряли сьогодні патрульні. Для цього організували операцію «Увага! Спецсигнал». Сьогодні вона відбувається по всій Україні. Центральними вулицями Черкас проїхали дві карети швидкої – вони квапилися на умовний виклик до пацієнта.

Дорога до пацієнта в Черкасах має займати не більше 10 хвилин, кажуть медики. “Часто водії  не пропускають “швидку”, – розповідає водій Михайло Чубенко. – Пішоходи теж, тому що проходять на зелений”.

Директор обласного центру екстреної меддопомоги Ігор Фесун зазначає, що мета такої операції “Увага! спецсигнал” – нагадати автомобілістам поступатися дорогою транспорту зі спецсигналами. Сьогодні в її рамках поліцейські в Черкасах винесли три постави про адміністративне правопорушення – цим водіям потрібно сплатити штраф у розмірі 510 гривен.

Як проходила перевірка в обласному центрі – в сюжеті “Суспільного: Черкаси”:

Всеукраїнська акція «Увага! Спецсигнал» відбулась у Черкасах

Як пропускають швидку на дорогах Черкас перевіряли сьогодні патрульні. Для цього організували операцію «Увага! Спецсигнал». Сьогодні вона відбувається по всій Україні. Розповів директор обласного центру екстреної меддопомоги Ігор Фесун. Центральними вулицями Черкас проїхали дві карети швидкої. Чи прибули медики на виклик вчасно – бачила наша знімальна група.

Posted by UA: Черкаси on Thursday, 13 February 2020