Померла мама Героя Небесної Сотні з Корсуня

2 Березня 2020 11:00

Померла мати Героя Небесної Сотні –  журналіста з Корсунь-Шевченківського Василя Сергієнка. Його викрали з дому і вбили після жорстоких катувань у лісі 4 квітня 2014 року.

“Відлетіла у вічність душа мами Героя Небесної Сотні Василя Сергієнка. 93-річна жінка, на очах котрої сталося найстрашніше – вбивство сина – так і не дочекалася покарання його катам. Нища Ніна Андріївна останні 6 років існувала лише сподіванням на справедливість. І сьогодні теж мав відбутися черговий суд по #Справа_Сергієнка … у цьому, здається, нескінченному ланцюгу судочинства і невизначеності… Висловлюємо щирі співчуття всім рідним, а особливо тендітній і водночас дуже сильній Валентині Сергієнкоо, яка після загибелі чоловіка взяла на себе повністю піклування про його матусю. Тримайтеся, дорогенька. Ми – з Вами”, – написала у своєму фейсбуку журналістка з Корсунь-Шевченкіського Галина Добровольська.

Церемонія прощання з Ніною Андріївною та поховання відбудеться у вівторок, 3 березня від 11 години по вул Мічуріна, 16 в Корсуні-Шевченківському. Поховають стареньку на цвинтарі біля лікарні, поруч з сином.