Затримали водія, який вчинив смертельну ДТП на Шполянщині і втік

3 Березня 2020 17:34

Водія іномарки, який вчинив смертельне ДТП на Шполянщині та зник з місця пригоди, затримано відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Про це повідомляють у Головному управлінні поліції в Черкаській області.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 2 березня ввечері, в селі Лозоватка. Водій автомобіля «Опель» здійснив наїзд на мопед, після чого зник з місця події. Внаслідок ДТП пасажирка мопеду загинула на місці події, а водія госпіталізовано до лікарні.

На пошуки зловмисника орієнтували особовий склад поліції Шполянського та сусідніх районів області. Місцезнаходження водія та автомобіля встановили протягом години. Чоловік знаходився в стані алкогольного сп’яніння.

Нині вирішується питання про оголошення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження.

Також вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу.