Фото, зроблене в Умані, в десятці кращих світлин у світі

6 Березня 2020 23:46

Світлина, зроблена одеським фотографом Євгеном Самученком у дендропарку “Софіївка” в Умані, потрапило до десятки кращих фото світу у категорії дрон-фотографії.

Як пише видання umannews.city, фото “Magic tree” – в шорт-листі конкурсу International Mountain, Nature and Adventure Photo Contest в секції дрон-фотографії. Нагородження відбудеться 8 травня в Іспанії. Після цього роботу представлять у рамках міжнародної виставки.

Як інформує ресурс «Na chasi», фотограф Євген Самученко (псевдонім Q-lieb-in) родом з Одеси. Він знімає природу та стріт. Євген призер багатьох міжнародних конкурсів серед фотографів.

Його фотопроєкт «Рожева планета» представлено на одному з самих великих фотоконкурсів світу — Sony World Photo Awards. Його знімки потрапили до шорт-листу конкурсу, в якому брало участь 135 000 кадрів зі 163 країн світу.

Також 2016 року світлина Євгена під назвою «Чумацький шлях над океаном хмар» стала одним з самих популярних наукових знімків. Фотографію було зроблено на висоті 4 400 метрів, на вершині Гімалаїв.

Окрім того Євген потрапив до шорт-листу премії «Науковий фотограф року» від Королівської спільноти фотографів.