Дружину уманчанина, хворого на коронавірус, теж госпіталізували

24 Березня 2020 12:23

Вчора, 23 березня, о 22:30 була госпіталізована дружина хворого, в якого підтверджено вірус COVID-19. Стан жінки середньоважкий, тест – негативний. Як повідомив міський голова міста Умань Олександр Цебрій, лікарі чекають на дані лабораторного центру.

“Вкотре наголошую, дотримуйтесь карантину, простих правил гігієни та зберігайте спокій! На сьогодні маємо одного хворого. Та лише від Вас залежить як швидко буде змінюватись ця цифра!”, – говорить Олександр Цебрій.

Як повідомили в Уманській міській лікарні, стан пацієнта, госпіталізованого з  COVID-19 задовільний, він перебуває під постійним наглядом лікарів та отримує симптоматичне лікування.

Разом із тим, у інфекційному відділенні лікарні в Умані 5 пацієнтів – з підозрою на COVID-19. Експрес-тести на коронавірусну інфекцію показали негативний результат. Для уточнення діагнозу зразки біоматеріалів відправлено в лабораторії м. Черкаси та м. Київ. 

Нагадаємо, 22 березня було офіційно підтверджено перший випадок коронавірусної інфекції на Черкащині. COVID-19 діагностували у мешканця с.Родниківка, який днями повернувся з-за кордону.