У Черкасах авто “швидких” миють під час карантину безкоштовно (відео)

26 Березня 2020 23:27

Карети швидкої допомоги у Черкасах на період карантину безкоштовно дезінфікуватимуть та митимуть на одній із міських автомийок. Її адміністратор Михайло Пукаленко розповів, у такий спосіб хочуть показати, що цінують роботу медиків і готові їм допомагати.

Зробити свої послуги безкоштовними для працівників швидкої на період карантину вирішили, аби хоч якось бути корисними медикам – говорить адміністратор Михайло Пукаленко: “Сьогодні ти допоможеш медику, а завтра він може допомогти тобі. Коли водії від’їздили зміну можна тоді приїжджати, це буде актуально для них і нас у вечірній час. Понятно, що всі машини ми не осилимо мить, бо їх дуже багато. Ми домовлялися, що по мірі нашої можливості”.

Тимур Кулешов – фельдшер швидкої. Каже, до такої ініціативи ставиться позитивно: “У цей важкий час, кожен допомагає, чим може. Хтось маски роздає, рукавички чи медикаменти. А хтось в отакий спосіб. Ми щиро вдячні”.

Нині пересічні черкащани і підприємці допомагають працівникам швидкої, говорить директор обласного центру екстреної допомоги Ігор Фесун: “Не так важлива сама матеріальна допомога, як у вага до медиків, адже вони зараз знаходяться на передовій і кожен такий невеличкий крок, для них це є стимулом роботи в боротьбі з цим вірусом”.