У Золотоноші дезінфікують під’їзди і дитячі майданчики (відео)

26 Березня 2020 12:00

У Золотоноші обробляють дезинфікуючими засобами під’їзди багатоповерхівок, місця загального користування, об’єкти благоустрою, дитячі майданчики, лавки в парках, скверах та на центральній площі.

Як повідомив начальник міського управління ЖКГ Олександр Флоренко, такі заходи проводяться згідно рішення виконавчого комітету Золотоніської міської ради №84 від 17.03.2020 р.

“Управлінській компанії “Янтар” дано розпорядження проводити обробку під’їздів, сходових клітин, тамбурів, тощо в багатоповерхівках, які є на обслуговуванні даної організації. Також санбригади місцевої служби з благоустрою (на відео) за додатковими заявками дезинфікують під’їзди ОСББ та ЖБК”, – розповів чиновник.

Згідно рішення виконавчого комітету Золотоніської міської ради #84 від 17.03.20р. в місті Золотоноша проводиться обробка дезинфікуючими засобами місць загального користування, об'єктів благоустрою, дитячих майданчиків, лавок в парках, скверах та на центральній площі. Управлінській компанії Янтар дано розпорядження проводити обробку під'їздів, сходових клітин, тамбурів, тощо в багатоповерхівках, які є на обслуговуванні даної організації. Також санбригади місцевої служби з благоустрою (на відео) за додатковими заявками дезинфікують під'їзди ОСББ та ЖБК.Незважаючи на всі заходи, які проводяться в місті, ми наполегливо рекомендуємо містянам залишатися вдома. Бережіть себе і будьте здорові!

Posted by Alexandr Florenko on Thursday, 26 March 2020