У Корсуні чоловік у медичній масці пограбував магазин напівфабрикатів

28 Березня 2020 19:20

У п’ятницю, 27 березня, близько 16-30 в Корсуні-Шевченківському стався розбійний напад на продуктовий магазин, що продає м’ясні напівфабрикати. Злочинець зайшов до приміщення в медичній масці та, погрожуючи продавчині пістолетом, відібрав 12 тисяч гривень.

Як повідомляє “Радіо “На хвилі Корсуня”, магазин розташований в районі корсунського ринку. Зараз через карантин це місце небагатолюдне, отож свідків самого злочину в магазині окрім самої продавчині не було. Однак, були очевидці, котрі бачили, як той втікав. Поліцію ж викликала сама постраждала.

Начальник Корсунь-Шевченківського відділення поліції Дмитро Вовк розповів, що злочин розкрили по гарячих слідах. У ході проведених оперативних заходів вже за кілька годин цього ж вечора особу підозрюваного було встановлено. Це мешканець Корсуня-Шевченківського, котрий раніше вже притягувався до відповідальності за аналогічний злочин. Імовірного нападника правоохоронці затримали та повідомили йому про підозру. В скоєному він зізнався. Тривають слідчі дії, тож більше подробиць не повідомляється.

Справу про розбійний напад на продуктовий магазин в Корсуні-Шевченківському внесено в єдиний реєстр досудових розслідувань за ознаками ст. 187 ч 1 ККУ «Напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій), – карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років».