Жорсткіший карантин: нацгвардійці і поліцейські почали патрулювати Черкаси (відео)

6 Квітня 2020 20:02

m.day.kyiv.ua

Відсьогодні Нацгвардія Черкас разом із поліцією патрулюють місто. Вони пильнують, щоб черкащани дотримувались обмежувальних заходів, які набули чинності із 6 квітня.

Як розповів “Суспільному: Черкаси” старший лейтенант поліції Вадим Литвинов, за порушення правил карантину – штраф від 17-ти тисяч гривень до 34 тисяч.

Як черкащани реагували на попередження правоохоронців – в сюжеті:

поліція рейд

Відсьогодні нацгвардія Черкас разом із поліцією патрулюють місто. Вони пильнують, щоб черкащани дотримувались обмежувальних заходів, які набули чинності із 6 квітня. Про це Суспільному розповів старший лейтенант поліції Вадим Литвинов. З його слів, за порушення правил карантину – штраф від 17-ти тисяч гривень до 34 тисяч.Нагадаємо, нові обмеження в умовах карантину уряд запровадив у п’ятницю – 3 квітня. Як розповів прем"єр-міністр Денис Шмигаль: збороняється, зокрема, виходити на вулицю без вдягненої маски або респіратора, збиратися поза квартирою більш як по-двоє. Тут є вийняток, якщо ви з дітьми. В парках можна гуляти лише з твариною. Не можна також відпускати дітей до 14 років на вулицю самих. Серед нових правил – і обов"язкова двотижнева обсервація для всіх, хто повертається з-за кордону. Повний перелік заборон ви зараз бачите на екрані. Послабити карантин, за словами прем"єра, можуть у кінці квітня, якщо кількість нових хворих буде зменшуватися.

Posted by UA: Черкаси on Monday, 6 April 2020

Нагадаємо, нові обмеження в умовах карантину уряд запровадив у п’ятницю – 3 квітня. Як розповів прем’єр-міністр Денис Шмигаль: збороняється, зокрема, виходити на вулицю без вдягненої маски або респіратора, збиратися поза квартирою більш як по-двоє. Тут є вийняток, якщо ви з дітьми. В парках можна гуляти лише з твариною. Не можна також відпускати дітей до 14 років на вулицю самих. Серед нових правил – і обов”язкова двотижнева обсервація для всіх, хто повертається з-за кордону. Повний перелік заборон ви зараз бачите на екрані.
Послабити карантин, за словами прем”єра, можуть у кінці квітня, якщо кількість нових хворих буде зменшуватися.