У Черкасах волонтери доставляють продукти пенсіонерам та малозабезпеченим (відео)

8 Квітня 2020 17:00

Продукти пенсіонерам та малозабезпеченим містянам віднесли волонтери благодійного фонду “Час надії”. Його голова, військовий капелан Лариса Когут розповідає – так під час карантину хочуть допомогти тим, хто не в змозі самостійно вийти із помешкання або ж перебуває у групі ризику.

Голова фонду говорить, що долучитися до такої доброчинної справи може кожен охочий. Волонтери продовжують проводити збір продуктів та грошей, аби під час карантину забезпечити необхідним усіх, хто того потребує.

Уміст продуктових наборів – крупа, цукор, олія, вафлі, макарони. Волонтери на складі збирають продуктові набори, аби віднести їх містянам, які цього потребують, каже волонтерка доброчинного фонду “Час надії” Інна Шафорост.

Фонд “Час надії” працює у Черкасах з 2009-го року, інформує “Суспільне: Черкаси”. Волонтери щороку допомагають дитячим будинкам та українським військовим, які захищають кордони держави на сході України. Нині ж, каже Лариса, під час карантину, у працівників фонду з’явилась інша потреба – допомагати тим, хто не може самостійно вийти з дому чи перебуває у групі ризику.

Волонтерка Нінель Лобанова навідується до 94-річної Олександри Кісільової. Олександра Іванівна говорить, що на вулицю намагається не виходити. Свіжим повітрям дихає на балконі.

Боєць із батальйону “Донбас”. Пан Микола отримав поранення під час виконання бойових завдань на сході України і нині пересувається на візку. За його словами, такі продуктові набори – допомога важлива. Проте, каже, найголовніше для нього – підтримка волонтерів та побратимів. Вони через карантин заходити почали рідше.