Юні черкаські художники долучилися до всесвітнього челенджу (фото)

14 Квітня 2020 23:30

Вихованці Черкаської художньої студії “Барви натхенння” ДМШ 5 долучилися до всесвітнього челенджу.

Пишуть картини, створюють презентації та вчать біографії художників. Навчаються у формі гри. Усе це під час карантину роблять вихованці Черкаської художньої студії “Барви натхенння” ДМШ 5. Однак на цьому юні митці не зупинилися і долучилися до всесвітнього челенджу. Світлини зі своїми вихованцями у соцмережі виклала керівниця Черкаської художньої студії “Барви натхенння” Ольга Курська.

 

Звідки “ноги ростуть”

Все почалося з того, що 25 березня художній музей Гетті (знаходиться в Каліфорнії) запропонував підписникам у твіттері показати в реальності свої улюблені картини. Головна умова – зробити це за допомогою підручних предметів.

Шанувальники мистецтва оцінили цю ідею, тим більше, що вільного часу на карантині виявилося вдосталь. У хід пішли туалетний папір, пакети, домашні тварини і все, що знайшлося під рукою.

– Ми не могли не долучитись. Діти і батьки “запалюють”, тому що це просто вогонь! – прокоментувала світлини вихованців Ольга Курська.– Вони нереальні і безмежно креативні талановиті бешкетники – мої учні! Так, навчання дистанційно буває і таким!