Черкаський театр доремонтують цього року,- голова ОДА

23 Квітня 2020 23:42

Черкаський академічний музично-драматичний театр ім.Тараса Шевченка, який дуже постраждав у пожежі влітку 2015 року, серед головних об’єктів соціальної сфери і його ремонт має завершитися цього року.

facebook.com/BodnarRomanCheODA

Про це повідомив голова Черкаської ОДА Роман Боднар у своєму фейсбуку, підбиваючи підсумки сьогоднішнього візиту міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова на Черкащину. Міністр інспектував виконання програми “Велике будівництво” в області і оглянув найвагоміші об’єкти.

facebook.com/BodnarRomanCheODA

“Серед головних проектів соціальної сфери: Черкаський музично-драматичний театр, реконструкція будівлі навчально-реабілітаційного центру “Країна добра”, де потрібна прибудова до основної будівлі спортивної зали та стадіон спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи. Назвав найвагоміші серед тих, що плануємо завершити до кінця року”, – зазначив Роман Боднар.

Усього ж, за словами голови ОДА, на “Велике будівництво-2020” в Черкаській області передбачено 127 млн грн: 100 млн грн – кошти ДФРР та 27 млн грн місцевих бюджетів. Це дороги, об’єкти соціальної інфраструктури.