На поліцейський “Пріус” в Черкасах напав безштанько (відео)

8 Травня 2020 19:35

Сьогодні вночі в Черкасах патрульні затримали агресивного чоловіка. Під час реагування на порушення ПДР до автопатруля підійшов агресивно налаштований чоловік і почав бити ногами по службовому автомобілю.

Парубок був напівоголений, без штанів та спідньої білизни та, схоже, під дією якихось речовин.

Оскільки безштанько своїми діями міг завдати шкоду собі та іншим, інспектори затримали черкащанина та вдягли на нього кайданки, повідомляють в патрульній поліції.

На місце події викликали медиків, які прийняли рішення госпіталізувати 26-річного містянина до шпиталю.
Зараз, за фактом хуліганських дій, справою займаються слідчі Черкаського відділу поліції.

Був без штанів і бив ногами по пріусу: патрульні затримали агресивного черкащанинаСьогодні вночі на вулиці Смілянській, під час реагування на порушення ПДР, до автопатруля підійшов агресивно налаштований чоловік і почав бити ногами по службовому автомобілю.Парубок був напівоголений, без штанів та спідньої білизни й, схоже, під дією якихось речовин.Миттєва реакція поліцейських дала змогу вчасно припинити правопорушення. Оскільки дана особа своїми діями могла завдати шкоду собі та іншим, інспектори затримали черкащанина та вдягли на нього кайданки.На місце події викликали медиків, які прийняли рішення госпіталізувати 26-річного містянина до шпиталю.Зараз, за фактом хуліганських дій, справою займаються слідчі Черкаського відділу поліції.#ПатрульнаПоліціяЧеркас #ПорядокЦеТи

Posted by Патрульна поліція Черкаської області on Friday, 8 May 2020