Кожен черкащанин може потренуватися он-лайн разом із “зірковими” спортсменами (відео)

19 Травня 2020 19:50

Упродовж цього тижня з 18 до 22 травня на Черкащині триває фестиваль ранкової зарядки «Рух заради здоров’я». Кожен охочий може стати учасником цієї руханки щодня в онлайн режимі. Зарядку проводять в межах проєкту DO like OLYMPIANS о 10 ранку.

Організаторами заходу виступили відділення НОК України в Черкаській області, Черкаський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» за підтримки Управління у справах сім’ї, молоді та спорту Черкаської ОДА.

Стартує зарядка щодня о 10 ранку – за посиланням на платформі ZOOM. Переглянути та виконати руханку можна й пізніше – за відеозаписом.

Першою учасницею фестивалю, яка провела зарядку в понеділок, 18 травня, стала Анастасія Ісаєнко (на відео) – майстер спорту України зі спортивної аеробіки, член збірної команди України, неодноразова чемпіонка України та міжнародних турнірів, учасниця перших Європейських ігор м.Баку (Азербайджан). А завтра, 20 травня, “зірковим” гостем третього дня стане Максим Оробець – майстер спорту України міжнародного класу з фітнесу, чотириразовий чемпіон Світу, переможець понад 100 міжнародних змагань з хіп-хоп, хореограф всеукраїнського рівня, учасник багатьох телевізійних проєктів (на фото вгорі).

Варто відзначити, що заняття спортивною аеробікою корисні для фізичного розвитку дітей. Цей вид активності не тільки допомагає зміцнювати м’язи, але й розвиває почуття ритму, піднімає настрій, змушує активно включатися в роботу наші легені, прискорює потік крові, запускає обмінні процеси в організмі. Користь від постійних аеробних тренувань величезна.

Всі учасники можуть самостійно приєднуватися до заходу за посиланням
https://zoom.us/j/99029631904…
Ідентифікатор конференції: 990 2963 1904
Пароль: 5zBmDb