З’явилися подробиці жахливої аварії на Жашківщині, де загинуло четверо людей (фото)

22 Травня 2020 15:00

Страшна аварія, яка сталася сьогодні вранці біля Жашкова на трасі “Київ – Одеса” і яка забрала життя чотирьох людей — трьох дорослих і 6-річного хлопчика, сталася лоб-у-лоб. ДТП з лобовим зіткненням — одні з найжахливіших і зазвичай мають фатальні наслідки.

Як повідомили в патрульній поліції деталі автотрощі, за попередньою інформацією, водій авто Toyota Land Cruiser пішов на обгін зустрічною смугою руху транспорту, не впевнившись, що смуга зустрічного руху, на яку він буде виїжджати — вільна, і скоїв лобове зіткнення з ВАЗ 21114.

Також вантажний мікроавтобус Mercedes-Benz, щоб уникнути зіткнення з Toyota Land Cruiser, здійснив різкий маневр, унаслідок чого перевернувся.

У автомобілі ВАЗ-21114 перебували шестеро людей: двоє чоловіків, двоє жінок та двоє дітей. Загинули — 6-річна дитина, жінка та двоє чоловіків. Ще одну жінку з 4-річною дівчинкою шпиталізували до лікарні у тяжкому стані.

В авто Toyota Land Cruiser двоє потерпілих — діти віком 4 та 11 років. Їх також шпиталізували до медичного закладу.

У жодному автомобілі для жодного з дітей не було автокрісел.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група.  Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Неуважність, легковажність, надмірна самовпевненість і, найголовніше — грубе порушення ПДР, коштувало сьогодні життя чотирьом людям. І ще невідомо, які наслідки будуть для життя і здоров’я потерпілих.

За січень-квітень 2020 року через виїзд на смугу зустрічного руху сталось 441 ДТП, з них 178 — ДТП з потерпілими, у яких загинуло 42 людей.