Дівчатка, які залишилися сиротами у страшній ДТП на Жашківщині, потребують коштів на лікування

28 Травня 2020 19:00

Двоє дівчаток, 4-річна Аріна і 16-річна Альона, які серйозно постраждали у страшній ДТП на автодорозі “Київ – Одеса” біля Жашкова, знаходяться зараз в реанімації Уманської міської лікарні у важкому стані.

Діти залишилися сиротами. Вони єдині, хто вижив у легковику, розтрощеному в аварії. Дівчаткам збирають кошти на лікування. Пост про це переопублікувала на своїй сторінці волонтерка з Черкас Тамара Борисова.

У 16-річної дівчини дуже складна важка політравма: черепно-мозкова травма, забій легенів, множинні переломи кісток тазу, обох стегнових кісток, множинні забої тіла. Стан зараз її вкрай важкий без особливої тенденції на покращення.
У 4-річної дівчинки також важка політравма, закрита черепно-мозкова травма, забій гловного мозку. Множинні закриті переломи кісток тазу, обох ручок і правої ніжки. Стан її залишається важким, однак, є тенденція до покращення.
Усі були в стані травматичного шоку.

Нагадаємо, ДТП вранці 22 травня неподалік Жашкова на 149-ому кілометрі автодороги Київ-Одеса забрала життя відразу 4 людей. Водій автомобіля Toyota Land cruiser виїхав на зустрічну смугу та протаранив два автомобілі – вантажний Mercedes та легковик ВАЗ 21114. Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажири автомобіля ВАЗ 21114, серед яких 6-річний хлопчик, загинули на місці події, два неповнолітні пасажири з вказаного транспортного засобу госпіталізовані до лікарні в тяжкому стані.

Рідні просять всіх небайдужих допомогти дітям нелегкій боротьбі за життя.
Номера карток бабусь:

5168757393918968 – Риндюк Ніна Іванівна.
5168757328308905 – Ільїна Тетяна Олександрівна.