Учасників АТО кличуть на безкоштовні прогулянки по Дніпру дошками SUP

10 Червня 2020 18:32

За тиждень відновлюються рекреаційні прогулянки Дніпром на дошках SUP для учасників АТО/ООС. Таку безкоштовну ініціативу Dnipro SUP Team заснували у серпні минулоріч.

facebook.com/DniproSUPTeam

“Тоді для тих, хто боронив і боронить нашу державу від загарбників, провели кілька пробних покатушок-прогулянок Дніпром і започаткували постійну знижку у -50% на прокат САП-бордів. Цьогоріч на досягнутому не зупиняємося і вже з 17 червня такі прогулянки вписуємо у свій постійний тренувальний графік на Cherkasy SUP Station”, – повідомляють організатори заходу.

Максимальна кількість учасників – 12 осіб. Щоб потрапити на безкоштовну SUP-прогулянку потрібно зареєструватися за посиланням https://forms.gle/vPZrrpH5tK7qHf7v5 та пред’явити посвідчення учасника бойових дій.  Організатори проведутьвідповідний інструктаж і навчання SUP-серфінгу, а також для учасників заходу організуємо прогулянку акваторією Дніпра у супроводі гіда.

За словами співзасновника команди Dnipro Sup Team Любомира Коломійця, прогулянки на САП-бордах для учасників АТО/ООС – це найменше, що можуть зробити з поваги до справжніх воїнів черкаські веслувальники. Водночас веслування на САП-дошках є дієвим способом психологічної реабілітації та емоційного відпочинку.