У сім’ї Черкаського депутата – коронавірус

11 Червня 2020 14:47

Депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький відучора перебуває на самоізоляції. Про це він повідомив у своєму фейсбуку.

“Знаходжусь на самоізоляції. Доступним залишаюся в соцмережах та телефоні. Бажаю всім здоров’я! Бережіть близьких та рідних”, – написав депутат.

У Радуцького – підозра на коронавірусну інфекцію, а члени його родини мають підтверджений діагноз, розповів керівник Черкаського обласного осередку “ЄС” Сергій Кудактін. Через це партійці навіть скасували акцію в центрі Черкас, яку мали намір провести до третьої річниці запровадження в Україні безвізу, та перенесли захід он-лайн.

Тим часом, станом на 11 червня на Черкащині зафіксовано 506 випадків коронавірусної інфекції. За останню добу додалося 4 випадки. Всі інфіковані – мешкаці Черкас.

Як розповів міський голова Черкас Анатолій Бондаренко, станом на ранок в міській інфекційній лікарні перебуває 10 пацієнтів із підтвердженим діагнозом COVID19 і ще 11 – з підозрою на це захворювання. Надійшло до медичного закладу за останню добу троє пацієнтів, виписали двох. Семеро пацінтів важкі, вони на кисневий концентраторах.