Заступниця міського голови Черкас іде з посади

16 Червня 2020 13:31

Заступниця міського голови Черкас Людмила Бордунос написала заяву на звільнення. Про це вона повідомила під час сьогоднішнього засідання виконкому. За її словами, причиною такого кроку стали політизовані рішення у комунальній сфері та політична ситуація в міській раді загалом.

“Ми увійшли у період, коли рішення ухвалюються і пропонуються не господарські, а політиканські. Я люблю працювати, мені подобається моя робота. Я вважаю, що реформи у місті потрібно робити і місто має розвиватися, однак зараз йде чистої води, як депутатами так і колегами, загравання з виборцями і всі рішення є політизованими. І найголовніше, що за моєю спиною ховаються мої колеги-чоловіки. У питаннях, що стосуються реформи ЖКК “Управлінської компанії”, питаннях “Нової якості”, бо зручно всім, що я жінка, яка повністю взяла відповідальність і несе”, – пояснила Людмила Бордунос.

Міський голова Анатолій Бондаренко пояснив, що про рішення знає, і також називає його політичним:

“Нічого іншого, як чиста політика, сказати не можу. Тому що, якщо спілкуватися за спинами, то можна було б і ховатися за спинами, якби це не були повноваження. А то, якщо людина курує ЖКК, то вона повинна відповідати від першого дня до останнього. От і все, оце і вся історія. За всі рішення, які приймалися, кожен посадовець Черкаської міськради буде відповідати, як він діяв по тому, чи іншому закону”.

Нагадаємо, Людмилу Бордунос призначили на посаду заступниці міського голови Черкас у лютому 2018 року. Вона є заступницею з діяльності виконавчих органів ради. Також вона курувала діяльність департаменту житлово-комунального комплексу Черкаської міськради.

Нагадаємо, днями заяву про звільнення написав секретар Черкаської міської ради Ярослав Нищик. Він лишив посаду, вийшов зі складу ради і з лав партії ВО “Свобода”.