Євпак збирається йти на вибори мера Черкас без підтримки “слуг”, а Бондаренко – самовисуванцем

7 Липня 2020 19:37

facebook.com/viktoryevpak

Відомий у Черкасах громадський діяч і IT-підприємець Віктор Євпак, якого розглядали як одного з можливих претендентів на посаду міського голови на місцевих виборах у жовтні від пропрезидентської “Слуги Народу”, сьогодні повідомив, що співпраця не склалался.

Про це повідомив сам Віктор Євпак  у своєму фейсбуку.

“У їхньому міському штабі недавно заявили, що нові незаплямовані люди втратили свою актуальність і час повертатися до “крєпких хазяйствєнніків”. Плюс до цього я виявив “квоти нардепів” у списках СН і решту всього того, що ми так “любимо”. Я вважаю, що успіх – це про добір фахових і незаплямованих людей, а не про квотування. Тому на сьогодні перемовини із СН призупинено”, – відзначив Віктор Євпак.

Він також повідомив, що не залишив наміру балотуватися і йтиме на місцеві вибори зі своєю командою.

Разом із тим, чинний міський голова Черкас “батьківщинівець” Анатолій Бондаренко планує йти на місцеві вибори самовисуванцем, якщо це буде дозволено законодавством. Про це він сказав виданню “ВиЧерпно”.

vycherpno.ck.ua

Прокоментував очільник Черкас і пропозицію Бориса Філатова вступити до політради партії «Пропозиція», на з’їзді якої він побував минулого тижня.

“Мені офіційно запропонували вступити в політраду. Я розглядаю це питання”, — коротко відповів Бондаренко.

А от на запитання, чи збирається виходити із партії “Батьківщина”, Анатолій Васильович наразі не готовий відповісти.