Черкаському інституту пожежної безпеки канадці передали захисний одяг і обладнання

19 Серпня 2020 12:00

Для навчального процесу в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту України представники благодійної канадської місії «Пожежні з допомогою для України» передали захисний одяг та обладнання.

Як розповіли у ЧІПБ, проект реалізовано завдяки ініціативі та колосальній роботі Генерального директора Благодійної місії «Firefighter Aid Ukraine – Amigo Relief Missions Ltd» Кевіна Рояла та допомозі в організації та успішній реалізації благодійної канадсько-української місії Громадської організації Громадського об’єднання «Одеський Клуб Ротарі» та ГО «Ротарі клуб Черкаси».

Т. в. о. начальника інституту Віктор Гвоздь від імені колективу навчального закладу подякував гостям за надану допомогу та запевнив, що дане обладнання та захисний одяг буде використовуватися під час проведення тактико-спеціальних навчань та практичних занять з курсантами.

Цей проект не лише унікальний своєю гуманітарною місією, а й безперечно важливий для забезпечення матеріально-технічного оснащення навчального процесу, що, в свою чергу, покращить підготовку висококваліфікованих фахівців для підрозділів ДСНС України.