Керівник Корсунь-Шевченківського району захворів на коронавірус

16 Вересня 2020 19:21

Голова Корсунь-Шевченківської районної державної адміністрації Микола Березовий захворів на COVID-19.

facebook.com/Микола Березовий

“Загальна слабкість у тілі минула. Їй на зміну прийшли важкість у верхніх дихальних шляхах та «просівший» голос. Температури немає. Продовжую перебувати на самоізоляції”, – повідомив сьогодні про свій стан здоров’я Микола Березовий у фейсбуку.

Розповідає, що переживає за родину: у сім’ї Березового – 2-місячний син і 5-річна донька.

“Разом з моєю дружиною вони, на щастя, не хворі. Про хвилювання батьків, думаю, можна й не говорити, – зауважує Микола Березовий. – Зараз я знаходжуся на самоізоляції. Проживаю окремо від моєї сім’ї. Стан здоров’я задовільний, температури немає, лише біль у горлі. З перших «дзвіночків» хвороби — першіння та сухість у горлі й носі. Про перебіг захворювання повідомлятиму щодня. Можливо, це комусь стане в пригоді.
Друзі, моє щире прохання — не нехтуйте тими рекомендаціями, про які говорять на кожному кроці! Бережіть своє здоров’я та здоров’я своїх рідних!”.

Нагадаємо,  станом на 16 вересня на Черкащині виявлено за добу 51 новий випадок коронавірусної інфекції.

Зокрема, у м. Черкаси – 17, Сміла – 3, Городищенський – 2, Драбівський – 2, Жашківський – 1, Золотоніський – 1, Корсунь-Шевченківський – 2, Канівський – 18, Черкаський – 2, Чигиринський – 1, Шполянський – 2.
Усього лабораторно підтверджених випадків коронавірусу – 2739. 45 осіб за добу одужали.