Уманська ТВК зареєструвала кандидатів-двійників на посаду мера

17 Вересня 2020 16:00

Технологія двійників на виборах – стара як світ, але популярна у політтехнологів.

Уманська міська ТВК зареєструвала двох кандидатів на посаду Уманського міського голови, які мають ідентичне ім’я та прізвище, що й потенційний кандидат на цю ж посаду, чинний міський голова Олександр Цебрій. Про це повідомляє “Опора”.

Обидва – самовисуванці. Цікаво, що ці два Цебрії Олександри Володимировичі не проживають у місті Умані, навіть в Черкаській області. Одначе, повні тезки чинного мера Олександра Цебрія, який, за заявами, братиме участь у виборах від партії “Пропозиція”.

Законом, авжеж, прямо це не заборонено. Однак, згідно з новими змінами до виьборчого законодавства, кандидат чи партія можуть отримати тюремний строк за підкуп кандидатів за участь чи не участь у виборах (наприклад і в разі доведення застосування технології “двійників”), коментують в “Опорі”.

Уманська міська ТВК

Уманська міська ТВК зареєструвала двох кандидатів на посаду Уманського міського голови, які мають ідентичне ім'я та прізвище, що й потенційний кандидат на цю ж посаду, чинний міський голова Олександр Цебрій. Законом, авжеж, прямо це не заборонено,однак, згідно з новими змінами до виьборчого законодавства, кандидат чи партія можуть отримати тюремний строк за підкуп кандидатів за участь чи не участь у виборах (наприклад і в разі доведення застосування технології “двійників”).

Posted by ОПОРА: Черкащина on Thursday, 17 September 2020