“Ляльководи відомі”: Філатов жорстко пройшовся по ситуації зі зняттям кандидата в Умані

26 Вересня 2020 13:30

В Умані міська ТВК завернула документи на реєстрацію кандидата в міські голови Олександра Цебрія. Офіційна причина відмови діючому меру – неточності в поданих документах. Причому ТВК зареєструвала до участі у виборах двох двійників Олександра Цебрія, які йдуть самовисуванцями і не проживають ні в Черкасах, ні в Черкаській області.

warhead.su

Лідер партії “Пропозиція”, від якої балотується Олександр Цебрій, Борис Філатов, написав обурливий пост у фейсбуку, в якому назвав ситуацію, яка склалася з відмовою реєструвати цього кандидата “кошмаром”.

“Такого цинізму Україна не знала навіть у найтемніші часи. Ми бачили все: вкиди, підкуп, псування бюлетенів, “каруселі”, “сітки”. Але не такий кошмар, – зазначив Борис Філатов. – Ляльководи й учасники відомі. Це негідник і аферист Антон Яценко. Король тендерної мафії Януковича. Народний депутат від партії “За майбутнє Коломойського”. Людина, яка так вигідно купила у Тимошенко франшизу на черкаському обласну організацію БЮТ.

Ні, я не боюся скандалу й судів. Це загальновідомі факти. Для всіх. Журналістів, політиків, правоохоронців і навіть для Президента. Але нікому немає справи до цього. Всі мовчать…”.