“Солідарність” розказала, з ким працюватиме в новій Черкаській міськраді

12 Червня 2014 10:00
www.vechirka.net

www.vechirka.net

Щойно буде оголошено остаточні результати виборів депутатів до Черкаської міської ради, ВО “Солідарність” розпочне переговори щодо співпраці з іншими депутатами, повідомляють “Вечірні Черкаси”.

“Насамперед, ми співпрацюватимемо із партією «УДАР», які були нашими партнерами під час виборів, – зазначає Олег Свинарчук, який очолював партійний список Всеукраїнського об’єднання “Солідарність” на виборах до міської ради по одномандатному округу. – Однак варто зазначити, що у міській раді працюватимемо в окремій депутатській групі, не приєднуючись до жодної зі створених фракцій. Однією з основних засад програми Петра Порошенка “Жити по-новому” є децентралізація влади, і для нас важливо знайти союзників, аби втілювати цю та інші реформи у Черкасах. Ми готові увійти до коаліції і негайно розпочати працювати на благо нашого міста”.

Крім того,  Свинарчук зазначає, що паралельно розбудовуватиметься обласна та міська організація ВО «Солідарність», до якої увійдуть нові люди з незаплямованою репутацією, які будуть готові працювати над добробутом міста та області.