Черкаський батальйон територіальної оборони всіляко підтримуватиметься громадою Черкащини

14 Червня 2014 12:18

cherkassyНародний депутат Микола Томенко та депутат Черкаської облради Володимир Гресь сьогодні відвідали військову частину, в якій дислокується батальйон територіальної оборони, що сформований з військовослужбовців Черкаської області.

Після спілкування з командуванням батальйону та солдатами, Микола Томенко зазначив, що бере на себе контроль за належним забезпеченням підрозділу фінансуванням з Державного бюджету та організацією підтримки з боку небайдужих підприємців та місцевої влади Черкаської області. На сьогодні, за словами народного депутата, надійшла допомога з кількох районів Черкащини. Як його поінформували військові, у батальйону жодних проблем з харчуванням немає, водночас треба завершити укомплектування захисним спорядженням та спецзасобами.

Микола Томенко та Володимир Гресь передали черкаському батальйону для несіння служби на південних кордонах України тепловізор, спальні мішки та інше спорядження для нормального функціонування батальйону.

Томенко сказав, що і далі буде опікуватися належним побутом та нормальними умовами перебування на службі черкаського батальйону, а також поінформував, що буде знаходитись на прямому постійному зв’язку з командиром та заступником командира батальйону для того, щоб невідкладно реагувати на всі проблеми, які виникають.

“Переконаний, що спільними зусиллями Міноборони та громади Черкащини наш батальйон буде остаточно забезпечений усім необхідним і зможе повноцінно виконувати свої завдання”, – підсумував Микола Томенко.