Сьогодні в Черкасах створюватимуть найбільший герб в Україні

21 Серпня 2014 09:07
vikka.ua

vikka.ua

Сьогодні, 21 серпня, молоді дизайнери створюватимуть найбільший герб в Україні – висотою в кілька поверхів і в барвах національного, синьо-жовтого прапору. Тлом послужить фасад одного з торговельно-розважальних центрів у центрі Черкас – ТРЦ “Любава”. Також великий жовто-блакитний стяг перебуватиме всередині “Любави”.

Художники Олександр Яковенко та Тарас Дядик розпочинуть роботу над супертризубом із 21.00 години. Вони наноситимуть контури державного символу на висоту зображення 18 метрів, використовуючи сучасну мульмедійну апаратуру.

Як розповів Сергій Слинько із Черкаського обласного молодіжного ресурсного центру, проект ініційований до 23-ї річниці з Дня Незалежності України і має назву “Єдина країна”. Захід має на меті підтримати патріотичний дух українців, а також – поширити ідеї єднання нації у тяжку ситуацію, що склалася нині в країні.

Стати частиною цієї грандіозної події та долучитися до створення найбільшого державного тризуба в Черкасах запрошують усіх охочих.

Офіційна презентація відбудеться 24 серпня о 19.00. Кульмінацією заходу стане запуск повітряних кульок, які утворюватимуть прапор України.