Ольга Козько, яку звинувачують у фальсифікаціях на виборах, уже в складі 194-ої ОВК

13 Вересня 2014 19:13
procherk.info

procherk.info

Одіозна Ольга Козько, яку звинувачують у причетності до виборчих фальсифікацій, буде знову задіяна у позачергових парламентських виборах 26 жовтня як заступник голови окружної виборчої комісії в.о.№ 194. Про це повідомляє сайт Черкаського обласного осередку Комітету виборців.

Ресурс КВУ посилається на додаток 19 до постанови Центральної виборчої комісії від 12 вересня 2014 року № 932, що ним зафіксовано зміни у складі окружних виборчих комісій з виборів народних депутатів України на позачергових виборах народних депутатів України 26 жовтня 2014 року у Черкаській області.

“Припинити достроково повноваження члена комісії:
Салипа Людмила Миколаївна, 1976 року народження – заступник голови комісії, від Партії Зелених України (у зв’язку з внесенням подання про заміну члена виборчої комісії суб’єктом, за поданням якого кандидатуру такого члена було включено до складу виборчої комісії).
Включити до складу комісії та призначити заступником голови цієї комісії:
Козько Ольга Іванівна, 1951 року народження – від Партії Зелених України”, – йдеться в додатку до постанови, підписаної секретарем Центрвиборчкому Тетяною Лукаш.

У обласному осередку КВУ мають намір зробити заяву з приводу включення Ольги Козько до складу 194-ої ОВК.