Черкаська футбольна команда потрапила до півфіналу Кубка України

27 Березня 2014 13:47
progolovne.ck.ua

progolovne.ck.ua

26 березня 2014 року в історії українського футболу сталася неймовірна подія. Вперше до півфіналу Кубка України потрапив клуб другої ліги!

Присутність команд, що представляють нижчі дивізіони, на такій високій стадії Кубку України взагалі є великою рідкістю. До сезону 2005/2006 такого зовсім не траплялося. Першопроходцем стали «Карпати», пише Ukrainefootball.net.

У грі Черкаського «Славутича» і Тернопільської «Ниви» основний та додатковий час завершився із рахунком 1 : 1. Однак команда черкащан перемогла з рахунком 4/3 за серією післяматчевих пенальті.

Вже на 11-ій хвилині черкаські футболісти потішили глядачів. Після кількох не поганих моментів підопічні Бакалова повели в рахунку. Новачок черкасців, Володимир Шопін, replica hermes watches якісно виконав корнер у центр карного майданчика, де вище всіх стрибнув Олег Тарасенко й відкрив рахунок у зустрічі. Але гості вже в компенсовані хвилини використали свій момент, який вартував черкасцям перемоги в основний час. Олександр Семенюк дальнім ударом зльоту спрямував м’яча у правий верхній кут воріт. 1 : 1, навіть Мирний у цій ситуації був безсилим.

У додатковий час команди збавили темп, проте у ці хвилини все-таки черкасці мали перемагати. Справа дійшла до серії післяматчевих пенальті.

За рахунку 4 : 3, на користь «Славутича» пенальті не реалізував Семенюк. Після нього вирішальний пенальті пішов пробивати капітан, Вадим Гонщик. Але зі своїми нервами Гонщик не впорався. Втім, у наступному моменті свій удар не влучив Мельник. 4 : 3, «Славутич» виходить до півфіналу національного кубка!