Черкаський «Богдан» скоротить більше сотні працівників

8 Квітня 2014 14:46
progolovne.ck.ua

progolovne.ck.ua

Як повідомляє сайт “Про головне” з посиланням на прес-службу  Черкаського міського центру зайнятості, підприємством «Автоскладальний завод №2» ПАТ «Автомобільна Компанія Богдан Моторс» передбачено скорочення 131 посади, з них зі зменшенням середньооблікової чисельності — 111 осіб.

Наприкінці березня спеціалісти міського центру зайнятості відвідали ДП «Автоскладальний завод №2» ПАТ «Автомобільна Компанія Богдан Моторс». Варто зазначити, що керівництво забезпечило присутність усіх 111 осіб, посади яких заплановано скоротити.

У вступному слові директор центру зайнятості Оксана Щербак детально розповіла про можливості та послуги служби зайнятості, а також правові аспекти їх надання.

Присутніх поінформували про спектр актуальних вакансій відповідної кваліфікації працівників компанії «Богдан Моторс» на інших підприємствах міста, можливості тимчасового заробітку за участь у громадських роботах. Надана інформація щодо переліку документів, які необхідні для взяття на облік в центрі зайнятості, висвітлені особливості механізму підбору підходящої роботи, нарахування матеріального забезпечення, виплати допомоги по безробіттю.

Керівництво підприємства та присутні відмітили високий рівень проведення даного заходу, чітке та лаконічне пояснення всіх правих аспектів вивільнення працівників та інших питань, які наразі є актуальними для учасників заходу.