На всіх чотирьох в’їздах в Черкаси поставили блокпости з охороною

17 Квітня 2014 08:00
khersonline.net

khersonline.net

Усі чотири в’їзди в Черкаси контролюються на блокпостах, де чергують правоохоронці разом із активістами Автомайдану.

Подібні блокпости в найкоротший термін з’являться у всіх районних центрах області.
У Черкасах блокпости розташовані: вулиці Чигиринська – Першотравнева; Смілянське шосе КП Руська Поляна; на виїзді на дамбу річки Дніпро; вулиця Першотравнева напрямок до села Вергуни.

Такі блокпости утворено у зв’язку з ситуацією, яка склалася в східних областях України.  Також наказом начальника управління МВС України в Черкаській області створено єдиний оперативний штаб, до складу якого увійшли працівники міліції та представники громадськості.

Діють також мобільні групи, які працюють в цілодобовому режимі, основне завдання яких: недопущення на територію області вогнепальної зброї, боєприпасів та екстремісько-налаштованих громадян, а також забезпечення належного правопорядку в регіоні.

Взято під посилену охорону ряд особливо важливих об’єктів. Створено слідчо-оперативні групи швидкого реагування, які в разі виникнення складних ситуацій в найкоротший термін здатні приступити до виконання покладених на них завдань.

Начальник управління МВС України в області Владислав Пустовар звертається до громадян з проханням поставитися з розумінням до дій правоохоронців, адже зараз необхідно об’єднатися та докласти всіх зусиль по забезпеченню порядку на території Черкащини.