В обласному центрі взялися за підготовку пляжів до купального сезону

22 Квітня 2014 10:57

imageОфіційний пляжний сезон у Черкасах стартує 1 червня і триватиме до 15 вересня. У міськвиконкомі вже взялися за підготовку міських пляжів на березі Дніпра.

Так, місцями відпочинку людей на пляжах, які підлягають постійному і обов’язковому обслуговуванню на договірній основі аварійно-рятувальними службами, визначено такі п’ять територій:

– пляж “Соснівський” (прибережна територія від залізничного насипу до спуску по вул. Пролетарській); пляж “Пушкінський” (прибережна територія між спусками по вул. Франка та вул. Пушкіна); пляж “Рив’єра” (прибережна територія від підприємства громадського харчування “Рибка” до вул. Розкопної); пляж “Смілянський” (прибережна територія навпроти будинку № 89 по вул. Героїв Дніпра); пляж “Митницький” (прибережна територія від спуску по вул. Богдана Хмельницького до перехрестя вулиць Героїв Дніпра та Сержанта Смирнова).

Тому власників згаданих пляжів зобов’язали до початку купального сезону прибрати територію й обстежити акваторію, на воді встановити буї, а на суші – інформаційні стенди.